Jump to content
NEW TEAMSPEAK PASSWORD FOR THE PRIVATE SERVER Read more... ×
Sign in to follow this  
B16Enk

Attachments and images issues

Recommended Posts

Hi all.

 

Apologies, I tried to leverage Amazon S3 for file storage as preparation for Web server move, and it did not go as planned.

I am now reverting to local storage, this will result in occasional 'file not found' errors whilst they transition back.

To the best of my knowledge nothing has actually been lost, but I do have backups.

This will take a few hours to complete...

  • Like 1
  • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Rog, you never have to apologise for anything to us my darlin’ 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wondered if anything had happened as my sig had disappeared. FT told me about the Amazon thing yesterday evening. Thanks as always Rog

+++EDIT+++ And now it's gone again! What's going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, but the image had disappeared and then earlier today it was back and now it's gone again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, this is even odderer as my signature setup looks like;

image.png

And  the text is there but the image doesn't show...Anyone have any thoughts as to why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×